• Start
  • Over De Tekstenbakker

Over De Tekstenbakker

Met een naam als 'Steven Bakker' en mijn passie voor tekstschrijven kon ik eigenlijk geen andere passende naam voor mijn bedrijfje bedenken: ’De Tekstenbakker’. In 2011 startte ik als freelance vertaler en tekstschrijver met verschillende kleine opdrachten, die (tot mijn blijdschap) later steeds een beetje groter werden. Op dit moment werk ik voor verschillende opdrachtgevers als tekstschrijver, verhalenverteller, content creator en communicatiespecialist. 

Achtergrond

Na een middelbare schoolcarrière als redacteur bij de schoolkrant, besloot ik dat teksten en Steven Bakker niet zonder elkaar konden. Ik koos voor de studie Tekst & Communicatie en vervolgde mijn carrière als webredacteur, vertaler, tekstschrijver, online Marketeer, contentmarketeer en communicatieadviseur.

Als webredacteur was ik intensief betrokken bij het ontwikkelen en lanceren van verschillende websites en webshops. Ik combineer mijn schrijvershart met een flinke dosis technische kennis van het world wide web en zoekmachines.

Mijn werkervaring, opleidingen en andere handige dingen staan uitgebreid beschreven op mijn LinkedIn-profiel:
>Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Ook leuk om te weten

Als ik niet op pad ben voor een fascinerend verhaal, is de kans groot dat je me in mijn sportkleren treft. Ik hou van hardlopen, (beach)volleybal, mud races en squash. En als ik geen balletjes sla, sla ik graag wat snaren aan (ukulele en gitaar). Het meeste talent heb ik echter voor de drums. Dat ritmegevoel komt me tijdens het schrijven ook goed van pas.

tekstenbakker-volleybal