Portfolio

Hieronder vind je verschillende projecten waaraan De Tekstenbakker heeft (mee)gewerkt. Meer informatie kan je altijd opvragen via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vlogs Mr. Hospitality voor Nevobo

Nevobo was op zoek naar een gastvrije vlogger. Als mystery guest ging ik bij verenigingen langs om de gastvrijheid te testen. 6 volleybalclubs, ongeveer 400 takes, 9 Youtube-video's als resultaat.

Lees meer

Reisblogs

Als de avontuurlijke Tekstenbakker die ik ben, schrijf ik reisblogs en verhalen over mijn ervaringen in het (buiten)land. Je kunt lezen over whalespotting, mountainbiken, regen, wind, Nieuw-Zeeland en Italië. Genoeg te beleven dus. :)

Lees meer

Brochure "AdBlue®?", GreenChem

Brochure AdBlue? De Tekstenbakker

GreenChem is een martkleider in de distributie van de emissievloeistof AdBlue. Het bedrijf is gevestigd in Breda en heeft Blending facilities in heel Europa.

Lees meer

Webteksten HR Kompas

Talent management en Performance management? Is dat nou Engels of Nederlands? HR Kompas dwong me om een keuze te maken. Voor een vernieuwde Wordpress-site herschreef ik teksten over positief leiderschap en human resources.

Lees meer

Handboek Joomla: Interviews

Interviews in Joomla Magazine door De Tekstenbakker

In 2015 werd Handboek Joomla gepubliceerd. In dit handboek staat alles wat je moet weten als je begint met Joomla. Joomla is een CMS (contentmanagementsysteem), waarmee je websites kunt maken.

Lees meer